< Helsinki Spring Light Chamber Music -festivaali
17.04.2012 10:34 Ikä: 6 yrs

Suomeen saapuva Igudesman & Joo yhdistää komiikkaa ja klassista musiikkia

Kuka sanoi, että klassisen musiikin täytyy olla vakavaa pönötystä?


Fazer Konserttitoimisto tuo marraskuussa Suomeen ainutlaatuisesta tyylistään tunnetun Igudesman & Joo –parivaljakon www.igudesmanandjoo.com. Ylistetty duo yhdistää klassista musiikkia ja viiltävää huumoria populaarikulttuurista. 

Viulisti Aleksey Igudesman ja pianisti Hyung-ki Joo, paremmin tunnettuja nimekkeellä Igudesman & Joo, ovat kehittäneet erikoisen esityskonseptin. Yhtye rikkoo klassisen musiikin rajoja yhdistämällä konsertteihin elementtejä stand up -komiikasta. 

Itävaltalaisen Igudesman & Joon humoristinen ote ja musikaalisuus tunnetaan maailmanlaajuisesti konserttisalien lisäksi myös verkossa, sillä parivaljakon videopätkiä on katsottu YouTubesta yli 28 miljoonaa kertaa. 

Marraskuussa 2012 Suomeen saapuu kiertue A Little Nightmare Music, joka muuttaa perinteiset käsitykset klassisen musiikin esityksistä. Tuolloin Igudesman & Joo esittää Helsingin Savoy-teatterissa tikahduttavan kauhukertomuksen, jossa yhdistyvät pureva stand up -komiikka sekä klassisen musiikin kauneimmat sävelet. 

Tämä kahden miehen esitys valloittaa niin klassisen musiikin ystävät kuin myös tyylisuuntaan perehtymättömät, sillä teknisesti korkeatasoinen soitto on puettu muotoon, josta kaikki voivat nauttia ilman aikaisempaa tuntemusta. 

Lipunmyynti esitykseen alkaa 23.4.2012 klo 9. Lippuja voi ostaa Lippupalvelun myyntipisteistä ja nettikaupasta. Esityksiä on vain yksi, joten liput kannattaa varata heti!

IGUDESMAN & JOO: A LITTLE NIGHTMARE MUSIC 
to 22.11.2012 klo 19 Savoy-teatteri, Helsinki
Liput 34/36€

Katso esityksen traileri tästä linkistä.


Jaa verkossa

© Fazer Artists' Management | Lieska-Tuotanto