< Paavali ja Mozart
01.09.2010 09:47 Ikä: 8 yrs

Baritoni Bryn Terfel Suomeen

Tähtibaritoni Bryn Terfel konsertoi Helsingissä 19.02.2011.


Kuva: Mat Hennek / DG

Yksi aikakautemme valovoimaisimmista oopperalaulajista, walesilainen baritoni Bryn Terfel konsertoi Helsingissä helmikuun 19. päivänä 2011 klo 19. Konsertti järjestetään Finlandia-talossa. Konsertin ohjelma koostuu mm. Verdin, Puccinin ja Donizettin ”oopperapahisten” tunnetuimmista aarioista ja kohtauksista, sekä orkesterinumeroista. Konsertissa Radion sinfoniaorkesteria ja Helsingin filharmonista kuoroa johtaa kapellimestari Gareth Jones.

Walesilainen laulaja aloitti uransa Mozart-roolien parissa siirtyen yhä raskaampiin rooleihin. Tällä hetkellä Wagnerin rooleissa menestystä niittävä baritoni on tullut tunnetuksi myös Puccinin sekä Straussin oopperatulkinnoista. Useista konsertti- ja liedprojekteistaan palkittu laulaja on kotonaan myös musikaali- ja viihdesävelmien parissa.  Maanviljelijän perheeseen syntynyt laulaja aloittikin taipaleensa laulamalla walesilaisia kansansävelmiä.

Konsertin tuottaa Finlandia-talo yhteistyössä ICO Classicsin, Fazer Konserttitoimiston ja Radion sinfoniaorkesterin kanssa.

Katso Bryn Terfel Bad Boys -video.

Konsertin lipunmyynti Lippupisteessä. Puhelinmyynti nro. 0600 900 900.Jaa verkossa

© Fazer Artists' Management | Lieska-Tuotanto