Pianotaiteilija Grigori Sokolov konsertoi Helsingin Musiikkitalossa

Grigori Sokolov, yksi aikamme juhlituimmista pianotaiteilijoista, konsertoi Helsingin Musiikkitalossa 8. kesäkuuta 2015 klo 19:00.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta

Toivotamme Teille hyvää joulua ja onnekasta uutta vuotta sekä kiitämme menestyksekkäästä ja miellyttävästä yhteistyöstä!

Paavali Jumppanen RSO:n kanssa kotimaan kiertueelle

Pianotaiteilija Paavali Jumppanen lähtee joulukuussa RSO:n kanssa Raumalle, Poriin, Ikaalisiin ja Mänttään ulottuvalle kiertueelle.

Jean-Jacques ja Alexandre Kantorow Tapiola Sinfoniettan vieraina

Tapiola Sinfoniettan pitkäaikainen ylikapellimestari ja yksi orkesterin soinnin kehittäjistä, ranskalainen Jean-Jacques Kantorow, johtaa Tapiola Sinfoniettaa 20. ja 21.11.

Fazer ja Kian Soltani aloittavat yhteistyön

Fazer Konserttitoimistolla on ilo aloittaa yhteistyö sellotaiteilija Kian Soltanin kanssa. Fazer edustaa Soltania Suomen lisäksi myös muualla Pohjoismaissa.

Kalle Kuusava debytoi Kuopion kaupunginorkesterin kapellimestarina

Nuori kapellimestarilupaus Kalle Kuusava johtaa ensimmäistä kertaa Kuopion kaupunginorkesteria torstaina 6.11. Kuopion Musiikkikeskuksessa.

Iiro Rantala kantaesittää Severi Pyysalon Konserton orkesterille Turun filharmonisen orkesterin kanssa

Jazzmuusikko-säveltäjä Severi Pyysalo on kirjoittanut Turun filharmoniselle orkesterille konserton, jonka kantaesityksessä on mukana monipuolisuudellaan häkellyttävä pianisti Iiro Rantala.

© Fazer Artists' Management | Lieska-Tuotanto